Izrada softvera automatizacije

Softver razvijen u Autegri omogućuje industrijskim i proizvodnim tvrtkama postići višu razinu automatizacije, sigurnosti i učinkovitosti. Naši visoko kvalificirani inženjeri rade kao sinergijski tim te uz njihovu stručnost u projektiranju i simuliranju, dizajnu upravljačkog sustava, robotike, softvera i programiranje pružaju tvrtkama ključ u ruke rješenja svjetske klase.

Naši inženjeri imaju iskustvo i znanje potrebno za dizajn pametnijih sustava za gotovo sve industrije i potrebe. Nudimo široku paletu rješenja, uključujući i sustave kontrole ključ u ruke, poboljšanja sustava i diskretnu integraciju sustava, svaki po mjeri prema vašim specifičnim zahtjevima.

Dok smo ponosni na naše razumijevanje sustava kontrole, vjerujemo da upoznavanje poslovnog modela i poslovanja svakog kupca nosi jednaku važnost. Naši inženjeri rade u suradnji s našim klijentima kako bi u potpunosti razumjeli njihove potrebe kako bi se stvorio jedinstveni sustav kvalitet. U Autegri ne specijaliziramo na generičkim rješenjima. Ovdje smo kako bi projektirali sustave svjetske klase koji poboljšavaju operativnost i proizvodni proces i za godine koje tek dolaze.

Autegra je dizajnirala sustave upravljanja za cijeli niz sektora, kao što su:
Procesno upravljanje,
PLC i HMI platforme,
Kontrole operatora,
Sustavi za prikupljanje podataka,
Energetska mjerenja i očuvanje energije,
Identifikacijski sustavi