O nama

Autegra je inženjerska tvrtka koja se bavi projektiranjem i konzaltingom u industriji. Odlikuje nas naš visok akademski standard i inovativan pristup izvođenju projekata.

Kao naš klijent, možete očekivati inovativna rješenja najviše kvalitete, pri očuvanju kvalitete i rokova.

Pomažemo Vam kada imate probleme koji zahtijevaju asistenciju, uvijek smo iskreni te izlazimo u susret. Vjerujemo da je to bitno u svakom radnom odnosu.

Naši zaposlenici su naš najvažniji resurs. Tim se sastoji od inženjera s praktičnim i teoretskim znanjem i iskustvima. Usmjereni smo na stalno usavršavanje svojih znanja i vještina kako bi bili u toku potreba naših klijenata.

Povratne informacije i međusobna komunikacija o problemima osigurava vrhunsku izvršenje projekata. U konačnici, naše dugogodišnje iskustvo i predanost uvijek jamči ozbiljnu suradnju u kojoj se proračuni, rokovi i povjerljivost poštuju od prvog dana.

Industrije

Farmaceutska

S našim dugogodišnjim iskustvom u farmaceutskoj industriji, kao projektanti ćemo pružiti podršku u svim područjima automatizacije počevši od izrade idejnog rješenja i inženjeringa sve do montaže i puštanja u rad.


Energetika

Pružamo podršku pri izgradnji novih te pri migraciji starih energetskih sustava.

Kemijska

Pružamo podršku tijekom izgradnje novih postrojenja te kod proširenja i modernizacije postojećih proizvodnih objekata, kao dobavljač ili inženjerski partner.


Ostale industrije

Nudimo rješenja autoamtizacije za sve projekte. Rado ćemo razviti rješenje za Vaše specifične potrebe na temelju naših znanja u ostalim industrijama.

Prehrambena

Naša rješenja pokrivaju cijeli spektar usluga, od automatizacije sirove isporuke materijala, preko proizvodnje do automatizacije pakiranja gotovog proizvoda.